Jacqueline Stroosnijder
DMG Coaching
Website: dmgcoaching.nl
Facebook: DMGcoaching
Email: j.stroosnijder@gmail.com
Tel.nr.: +31 6 22799463
KvKnr.: 54048729


Als Effortless Coach wil ik je graag de weg laten zien en ervaren naar een moeiteloos leven en/of werkplek.

Ik zie coaching als een krachtig middel om mensen tot inzicht te laten komen.

Bij het coachen in het onderwijs maak ik gebruik van video interactie. Het gezegde één beeld zegt meer dan duizend woorden heb ik al vaker mogen ervaren bij een beeldcoachings traject.

Aanbod

Ik geloof in mensen en de manier waarop zij zelf de antwoorden op hun vragen kunnen vinden. Dit gaat niet altijd vanzelf en dan ben ik er om je deze antwoorden te laten vinden. Dit doe ik door goed naar je te luisteren maar ook kritische vragen te stellen waardoor er een andere gedachte op gang gebracht wordt (reflectief). Maar ook door hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden, orde in chaos te scheppen (stap voor stap werken, structuur bieden)

Wat levert het op?

Door bewust te worden en te luisteren naar jezelf en je eigen lichaam sta je weer in je kracht om zelf de antwoorden te vinden zonder beperkt te worden door je belemmerende gedachten en overtuigingen. Lichaam en geest gaan weer samenwerken en je leeft meer in vrijheid.

Specifieke expertise

  • Co-Active coaching
  • Opvoedcoach
  • Video interactie

Achtergrond

Ik heb vele jaren als leerkracht in het Montessoribasisonderwijs gewerkt. “Leer mij het zelf te doen” is een uitspraak van Maria Montessori waar ik erg in geloof. Ik ben de schakel/verbinding tussen het ‘oude’ en het ‘nieuwe’. De laatste jaren ben ik als leerkracht coach werkzaam geweest, dit deed ik veelal dmv video interactie (beeldcoachen) en heb de studenten van de Pabo HvA mogen begeleiden, beoordelen en assessments afgenomen.

Kernwaarden

  • Ik kan helder communiceren met de nodige nuance
  • Waardevrij een blik geven op mensen
  • Persoonlijke groei bereiken
  • Ik ben betrouwbaar, behulpzaam en loyaal
  • “Leer mij het zelf te doen”