Naima ait Sidi Elghazi
Moeiteloos in groei
Website: moeiteloosingroei.nl
Facebook: moeiteloos in groei voor vrouwen
Instagram: moeiteloosingroei.coach
Email: info@moeiteloosingroei.nl
Tel.nr.: +31 6 38347649

Kracht en Missie

Ik geloof dat je van nature al perfect en compleet bent. We leven alleen in een wereld (maatschappij) waarin wij en alles wat er om ons heen is wordt beoordeeld in goed of fout. En dat beïnvloed je zonder dat je dit door hebt je “denken” en “doen”. Oordelen en angsten om te falen weerhouden ons soms van het leven dat je kan leiden vanuit je authentieke staat. Een staat van “zijn” waar je alles ervaart zo als het werkelijk is, onbevangen en vertrouwd.

Werkwijze

Een aantal jaar geleden heb ik tijdens mijn persoonlijke groeiproces zelf van vallen en opstaan mijn passie voor coaching mogen ontdekken.
Mijn missie is vrouwen te helpen zichzelf te kunnen bevrijden van belemmerende denk en leefpatronen die ze weerhouden om een gelukkig leven te leiden vanuit hun authentieke natuurlijke staat. Vanuit deze basisprincipe begeleid ik vrouwen naar een zelfverzekerd en leven vol vertrouwen.

Effortless Coaching is iemand in zijn of haar waarde te laten, iemand zelf de antwoorden te helpen vinden en daar toe middelen, vormen en vragen aan te reiken. Iemand is pas echt geholpen als hij zichzelf heeft geholpen.
Een van mijn kwaliteiten is co-actief coachen. Ik stel je vragen op het gebied van jouw overtuigingen, normen en waarden en help je zo op weg naar de antwoorden die in jouzelf schuilen.
Ik ben betrokken, empathisch, rustig, confronterend, eerlijk en zorgzaam mens. Ik ben vrolijk en heb een grote passie voor mijn werk en het welzijn van mensen.
Daarnaast vraag ik door, kan ik goed luisteren, durf ik te confronteren en feedback te geven. Vooral het intuïtief luisteren is mijn grote kracht en ik voel situaties en mensen haarfijn aan. Mensen voelen zich op hun gemak bij mij en worden uitgenodigd om hun hart te luchten. Ik heb vaker gehoord dat ik “rake” vragen stellen.
Ik geef niet zo maar op en ik werk altijd met respect!

De ontwikkeling van volwassenen en kinderen loopt als een rode draad door mijn leven. Na de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk en Pedagogisch coach heb ik ook de opleiding als Effortless Coach afgerond in November 2016.
Ik ben een gecertificeerd NOBCO (Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches) coach.
Ik woon in Amsterdam, daar heb ik ook mijn praktijk.

Moeiteloze methodieken die ik inzet voor groei zijn:

  • Hartcoherentie (natuurlijke staat van ademhaling)
  • PMA (Progressive Mental Alignment)
  • Mind Eye Power (verwant aan EMDR )
  • The Journey (innerlijke reis Brandon Bays)
  • The Work ( Byron Katie)