Simone Schulp
Simone Schulp
Website: www.keuzesinloopbaan.nl/simone-schulp
LinkedIn: Simone Schulp
Email: s.schulp@online.nl
Tel.nr.: +31 6 10925013
Adres: Frans van Mierisstraat 115-1
1071 RP  Amsterdam

Mijn Missie

'De snelste manier om dromen te verwezenlijken is om wakker te worden'. Vrij zijn en voelen in je werk en leven, dat is wat ik wens voor iedereen. We leven soms vanuit onze beperkende overtuigingen. Je onderbewuste is erin getraind om je weg te houden van je dromen en doelen. Wakker worden is je bewust worden en open en vrij kijken naar wat jou belemmert om in actie te komen.

Mijn expertise-aanpak
Loopbaancoaching

Vragen, dilemma’s, keuzes over je werk of leven. Tijdens onze gesprekken krijg je meer inzicht in waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt. Je komt in je kracht te staan door een bevestiging van je kwaliteiten, drijfveren en richting te ervaren. Wat is belangrijk voor jou in werk en leven? En…hoe doe je dat werk vinden, dat bij je past?

Effortlesscoaching
Balans en voldoening in leven en werk is je eigen ruimte als vanzelfsprekend innemen, je inkomen verdienen met waar je goed in bent en wat je graag doet, direct verbinding maken met anderen, intuïtief aanvoelen wat de juiste keuzes zijn, vrijuit kunnen spreken en bewegen op belangrijke momenten, vervuld zijn in elke situatie. Als dat is wat je wilt richten we samen een traject in op jouw weg erheen, wat ook je vertrekpunt is!

Wil je persoonlijk of in je werk effectiever worden? Maak dan een afspraak met mij voor een vrijblijvende ontdekkingssessie.

Mijn achtergrond

Ik heb mijn uiterlijke horizon jarenlang verbreed door te reizen en te werken in de reiswereld. Toen werd het tijd om mijn eigen innerlijke horizon te verbreden. Na een HBO opleiding Coaching en Counseling en diverse banen in de re-integratie en zorg heb ik al meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd in het begeleiden en motiveren van mensen in hun werk en leven. Momenteel ben ik werkzaam als loopbaancoach en trainer bij ProActief UvA voor academici en hoger opgeleiden. Ik coach en geef daarnaast workshops en trainingen in loopbaan oriëntatie, solliciteren, netwerken, een onweerstaanbaar cv. Daarnaast werk ik zelfstandig als coach.

Wat levert het op?

-beter in je vel, meer energie, betere contacten in je relaties en werk
-van stress naar ontspannen durven en doen
-op weg naar werk met meer voldoening

Kernkwaliteiten

-Out of the box denken
-Inspirerende motivator
-Oplossingsgericht
-Empatisch
-Humor