Effortless Coaching

Wat is Effortless Coaching

Effortless Coaching iets voor jou?


Wat is Effortless Coaching

Onze coaching aanpak heet "Effortless Coaching". Samen met de door jou gekozen coach zoek je de weg terug naar een moeiteloos leven waarin vreugde, plezier en genieten van het leven de hoogste prioriteit heeft. Immers, een leven dat voldoening en bevrediging geeft, een moeiteloos leven, dat wil toch iedereen?

Ons lichaam, ons hele systeem, werkt constant naar ´homeostase´ toe, een evenwichtige gezonde situatie. Gedurende het traject ontdoe je je van alle overbodige ballast om in het hier en nu te leven. Dit kunnen hardnekkige overtuigingen zijn, onverwerkte emoties of vastzittende (traumatische) gebeurtenissen. Onder professionele begeleiding van een coach ga je op zoek naar het spoor dat je eigenlijk wilt volgen en ben jij uiteindelijk degene die de agenda bepaalt.

Door het loskomen van belemmerende patronen (veelal in het onderbewust opgeslagen) ontstaat meer ruimte en vrijheid. Deed je eerst de dingen vanuit een wilskracht en met moeite? Je zult gaan ontdekken hoe het ook anders kan. Natuurlijk mag het wat moeite kosten om moeiteloos te gaan leven. Immers, je zat jarenlang gevangen in oude patronen, maar nu heb je gekozen om het anders te doen. De nieuwe situatie waar je naar toe wilt, is alle ´moeite´ onderweg waard!

Effortless Coaching helpt je om in contact te komen met je natuurlijke staat.

Effortless Coaching iets voor jou?

Herken jij je in onderstaande drie punten?

  • Wil je iets wezenlijks veranderen in je leven?
  •  
  • Ben je er tot nu toe nog niet zelf in geslaagd?
  •  
  • Is het belangrijk dat die verandering NU plaatsvindt?

Neem dan contact met één van ons op voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek.