Werkwijze

Door middel van simpele oefeningen die je in je dagelijks leven kunt hanteren begeleiden we je terug naar je eigen kern zodat je de onderlinge verbondenheid met je omgeving weer mag en kan voelen; je vrij bent om te geven, te delen én jezelf gunt te ontvangen; moeiteloos je unieke bijdrage te leveren aan deze wereld zoals jij dat wenst.

Op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten bieden wij nieuwe en krachtige interventie methodieken om obstakels te overwinnen en oude programmeringen te veranderen.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Dagelijkse stress hanteren
  • Onverwerkte en onbewuste emoties oplossen
  • Loskomen van beperkende overtuigingen


Blijvende positieve verandering

We zijn onderscheidend omdat we vernieuwende methoden gebruiken die een blijvende, positieve verandering veroorzaken. Hoezo blijvend?

We zien niet alles waar we ‘last’ van ondervinden. Slechts 5% komt in ons bewustzijnsveld, het topje van de ijsberg; de andere 95% zit onder de zeespiegel en is aan het zicht onttrokken. Hardnekkige patronen of emotionele blokkades worden soms ook aan het oog onttrokken zodat de oorzaak niet 123 kan worden herleid of gekend. De methodieken die wij inzetten helpen de blokkades in het onderbewuste (de grote massa van 95%) op te heffen.

Het opheffen van blokkades op deze manier levert een structurele verandering opIn het collectief biedt elke coach daarnaast ook nog eens haar unieke professionele expertise aan.